Nikai 4 Life 
/


De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Gratis Kaarten Mud Masters Family Edition Haarlemmermeer 14 april 2019 (twv 37.50 euro per stuk)
 

Een of meerdere van deze gratis kaarten kunnen voor jou zijn als jij je wilt inzetten voor Stichting Nikai 4 Life. Het enige wat je moet doen, naast het doorstaan van het modderavontuur, is meer dan 125 euro sponsorgeld per startbewijs voor Nikai 4 Life verzamelen. 

Inschrijven vanaf nu mogelijk.  Je sponsorgeld komt voor 100% ten goede aan het onderzoek. Dit zodat de zoektocht van Nikai naar “ik hoop dat dit medicijn wel werkt” een stapje dichterbij komt. Dit om het vooruitzicht voor andere kinderen te verbeteren. We hebben 4 gratis startbewijzen voor deelname, beschikbaar gesteld door Mudmasters. Starttijd 14 april, 10.10 uur. Meld je snel aan, want op=op. Lees onderstaande informatie aandachtig en schrijf je snel in via ons aanmeldformulier.

 

VOOR AVONTURIERS EN HUN FAMILIE!

Op de  5 kilometer lange stormbaan overwinnen Mud Masters vanaf 6 jaar samen met vrienden en familie het modderige maanlandschap met veel leuke hindernissen. Zo ga je op het Mud Masters Family-parcours samen een onvergetelijk avontuur aan in de buitenlucht, en maak je samen herinneringen voor het leven. Daar gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Moddervet!Parcours

Er is een stormbaan van 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Uit veiligheidsoverwegingen is er geen diep water.
LEEFTIJDEN EN BEGELEIDING

Kinderen van 6 tot 11 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 11 jaar is begeleiding door een volwassene niet verplicht.
Spelregels

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld en je bent een van de gelukkigen dan ontvang je van ons een bevestiging en verdere instructies voor het aanmaken van jouw persoonlijke donatiepagina. En kan je campagne voor Stichting Nikai 4 Life beginnen.

Maak je sportieve prestatie nog uitdagender door je in te zetten voor Stichting Nikai 4 Life.  

Schrijf je in via het aanmeldformulier


Disclaimer

Door deel te nemen aan de Mud Masters Famliy Edition Haarlemmermeer 2019 voor Stichting Nikai 4 Life, bevestig je dat je minimaal € 125 sponsorgeld ophaalt (meer is uiteraard moddervet!) op je eigen actiepagina. Het startbewijs wordt uitgegeven zodra dit bedrag gehaald is. Het bedrag dient uiterlijk 1 april 2019 behaald te zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal het sponsorgeld als eenmalige donatie worden beschouwd. Restitutie is dus niet mogelijk.