Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Kom in actie

Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een slechte prognose.  Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee? 

Dus kom in actie. Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor Stichting Nikai 4 Life.        

   

De Wezenberg 1/8 Triathlon van IJsselmuiden 

Deze 1/8 triathlon geldt inmiddels als de opening van het triathlon seizoen in Nederland. Ook nu weer zullen circa 300 mensen de strijd tegen de klok aangaan over 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen. Klik hier voor meer info 


 

De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas in Italië. Vooral bekend bij de fietsers, maar ook bij lopers en wandelaars wordt deze berg steeds bekender Hij is maar liefst 2758 meter hoog! De start is op een hoogte van 1.225 meter en de finish ligt op 2.758 meter. In totaal dus 1.533 hoogtemeters om te overwinnen met vanaf Bormio in totaal 37 haarspeldbochten. De lengte van de klim is circa. 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is ...meer infoWestenholterun

Dit jaar organiseren de Warmlopers weer de Bas Autowas – Westenholterun! Op vrijdagavond 30 juni 2023 is er weer een KidsRun, de 4 Engelse Mijl en de 10 kilometer.
Prachtige parcours en geweldige sfeer is wat je te wachten staat.
Het inschrijfgeld voor de Bas Autowas – Westenholterun 2023 komt ten goede Stichting Nikai 4 Life dus zet de datum alvast in je agenda. En schrijf jezelf in zodra dat mogelijk is.
We houden je op de hoogte via deze website en facebook. Kijk alvast naar voor een impressie van 2022.
https://westenholterun.nl/
Heb je zelf een ander actie om Stichting Nikai 4 Life te steunen, neem dan contact met ons op info@nikai4life.nl