Nikai 4 Life 
/


De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Kom in actie

Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een slechte prognose.  Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee? 

Dus kom in actie.  Er zijn verschillende mogelijkheden om Stichting Nikai 4 Life te steunen:  


Zwolse Halve Marathon                                           Zaterdag 15 juni 2019 staat weer het gezelligste hardloopfestival van Nederland op het programma in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle.
Verzeker jezelf van een van de 50 gratis startbewijzen! Dit is mogelijk gemaakt door de organisatie die Nikai 4 Life heeft uitverkoren tot een van de goede doelen van dit evenement. Klik hier voor meer info.


Full Color Run Kampen
Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert de Ronde Tafel Kampen in samenwerking met het Full Color Festival een Color Run. Met een massastart voor het hoofdpodium en een route door het mooiste stadspark van Kampen. Een waar kleurenspektakel dat je niet mag missen. Verzeker jezelf van een gratis startbewijs.                                  Klik hier voor meer infoLuik-Bastenaken-Luik Ardennen Classic           LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 75, 125, 170 en 233 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. De verschillende routes zijn volledig uitgepijld en gaan zoveel mogelijk over kleinere en rustige wegen. Klik hier voor meer info


Dam tot Damloop 10 Engelse mijl (16km)      Zondag 22 september 2019 staan ruim 40 bands, DJ’s, live muziek en 250.000 toeschouwers voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Hardlopers van de 10 EM die je voorgingen, roemen de start vanwege de doorkomst door de IJtunnel, die alleen tijdens dit evenement is opengesteld voor hardlopers.                    Klik hier voor meer info


Heb je zelf een ander actie om Stichting Nikai 4 Life te steunen, neem dan contact met ons op via info@nikai4life.nl

                 

Afgeronde acties